2 jan. 2011

HjärtaskTill den här lilla asken behöver du:

En tom mjölkkartong
Presentpapper
Röd kartong
En bit silkespapper
Lim
Glitter

Klipp av mjölkkartongen i önskad höjd (här ca 6 cm). Skölj och torka ur.


Klipp till en bit av presentpappret så att det blir dubbelt så brett som asken är hög och tillräckligt lång att nå runt asken.

Stryklim på pappret och lägg asken på så att pappret sticker ut en liten bit under asken och en liten större bit över asken:

Rulla in asken och fäst skarven med lim. Vik in pappret under asken som när du slår in en present. Fäst med lim eller tejp.

Vik in pappret över kanten på asken. Skrynkla ihop silkespappret och lägg det i botten av asken:
Klipp ut fyra hjärtan ur det röda pappret. Stryk lim längs kanterna och strö i glitter, eller använd glitterlim. Limma fast hjärtana på asken.

3 kommentarer:

 1. Tack för all hjälp jag haft av dina idéer.
  Har använt dem mkt både hemma och på jobbet.Det har varit lätt när man har haft idétorka att snabbt få hjälp med en idé.
  Måste bara säga att det är lättare och mer överskådligt på hemsidan mot vad det är på bloggen.På hemsidan ser man alla ideer på en gång och kan gå en på den beskrivning man tycker verkar intressant.Bloggen måste man skrolla ner hela vägen för att se ideerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är väldigt lätt att hitta! jag använder ideerna till födelsedagspresenter och massor andra saker! denna hem sida är bäst!!!!

   Radera
 2. Tack för din kommentar!

  Jag försöker göra det lätt att hitta via etiketterna till höger. Man kan också använda sökfunktionen uppe till vänster. Det blir kanske lite knepigare innan man hittar systemet, men jag tycker att fördelarna överväger.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.