15 jan. 2011

Lite olika tips på julkort...

Avlånga julkort. Köp färdiga kvadratiska kort och dela på mitten, eller klipp ut egna ur röd kartong.
Klipp ut en bit mönstrat papper som är 3 cm kortare och 2 cm smalare än kortet. Limma pappret mitt på kortet. Dekorera med peel-offs, klistermärken eller glitterlim.

Utgå från ett dubbelt rött kort. Klipp ut ett hjärta ur ett mönstrat papper (scrapbookingpapper, tapet, presentpapper, tidning....) Limma fast hjärtat mitt på kortet och skriv text med smal penna runt kortet. Klicka på kortet för förstoring, så syns texten bättre.
Blått julkort - ett hemmagjort papper är limmat på kortet. En remsa med texten God Jul och Gott nytt år är limmad över pappret och avslutas med ett hjärta klippt ur silverpapper. Sedan har jag duttat med lim och strött över glitter.


Ännu ett enkelt kort. En änglastämpel, silverfärgad stämpeldyna på ett grått kort som sedan är limmad på ett silverkort med tillhörande kuvert.

Enkla snygga kort av färdiga kort med tre fönster i. På baksidan har jag limmat ett kort i avvikande färg. Rutorna är fyllda med figurer från sk rub-on ark och peel-offs. Enkla att använda och med ett proffsigt resultat!
Allra enklaste julkortet är kanske det finaste!
Vik ett kort på mitten. Knyt ett rött sidanband om med en liten bjällra i. Skriv God Jul...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.