22 feb. 2011

Orm-bokmärke


Till det här bokmärket behöver du ett lite kraftigare papper och ett papper med mönster.

Rita upp ormens form på det kraftigare pappret. Det viktiga är att ormen slutar i en spiral, så att den går att fästa på en boksida, annars spelar formen ingen roll.


Klipp ut ormen och limma den mot det mönstrade pappret. Klipp ut.

Klipp ut ögon ur vitt papper och limma fast. Klipp ut en röd tunga och limma mellan papperslagren.

2 kommentarer:

 1. Vilka fina pyssel ideér man får! :D Vart har du fått tag allt ifrån? :) Själv älskar jag att pyssla & jag har en blogg också ''aliciadala.blogg.se'' många av dom pysslen på min blogg som jag lägger ut då och då har jag hittat härifrån & gjort om dom till min egna verision. ex. handblomman. den gjorde jag & satte ihop 2st så det vart en 3D blomma. Tack för tipsen ! :D //Alicia!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag är en tjej på bara 10 år
  men jag älskar dina pyssel!!!
  jag har inte kunnat göra så många pga
  material, men fjärilarna i vikt papper
  har jag gjort i mångfald!!!
  = )

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.