18 apr. 2011

Dörrskylt i scrapbookingstil


Det här med scrapbooking - dvs att göra personliga utsmyckade album - tycker jag verkar jättekul, men jag tycker mig inte att ha tid att göra så stora projekt så det får bli små i stället. Det här är ett sådant!
Det finns många kul tillbehör och vackra papper ett köpa om man vill scrapbooka, och det är bara fantasin som sätter gränserna. Om du gör album eller andra saker som du vill spara länge skall allt material vara syrafritt. Det brukar anges på förpackningar.

Till den här dörrskylten har jag utgått från ett melerat A4 papper. Tvärs över pappret är ett blommigt papper limmat och på det är ett foto fastsatt med sk fotohörn.

Bokstäverna har jag skrivit ut från datorn på ett mönstrat papper. I Word kan man gå in under Format - Tecken och välja "konturer". Då får man bokstäver med en tunn konturlinje, som man sedan kan klippa efter.

Bokstäverna är limmade på en remsa som är riven längs kanterna och färglagd tunnt längs kanterna. Blommor och rosetter är fastlimmade och texten och övriga dekorationer är gjorda med penna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.