23 juni 2011

Kort med tygdetaljer

Papper i kombination med tyg kan bli riktigt fint. På korten ovan har jag rivit remsor av tyg som jag sedan limmat med limstift på ett kort av kartong. Jag tycker att de rivna kanterna ger en fin effekt, men det är ju en smaksak. Att klippa kanterna med en tagg-sax blir också fint.

På kortet till vänster har jag sedan rivit ut hjärtan ur papper och limmat på. Texten har jag skrivit ut på datorn och sedan rivit runt och limmat på.

Till kortet till vänster har jag limmat ett foto på ett vitt papper, som jag sedan rivit ut så att det bildats en ram. Detta limmade jag på kortet tillsammans med ett hjärta klippt ur grön kartong. Texten är skriven med silverpenna.

På det här kortet har jag rivit en bit tyg till en rektangel och limmat på ett dubbelt kort av kartong. Sedan har jag rivit ut en rektangel ur vitt papper och limmat på och på det har jag limmat ett foto som jag klippt ut.

Mönstret som bildar ram och texten har jag gjort med tuschpenna. I texten har jag fyllt i bokstäverna med en silverpenna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.