30 juli 2011

Ålderskort

Födelsedagsbarnens ålder fick bli temat för de här korten. Klipp ut siffror ur färgat eller mönstrat papper. Jag skuggade kanterna på siffrorna genom att dutta lite försiktigt längs kanten med en stämpeldyna.

Klistra sedan på siffrorna på ett dubbelvikt kort tillsammans med andra dekorationern som stickers, rub-ons, bokmärken mm. Jag har använt enfärgade kort där jag limmat på ett mönstrat papper som var aningen mindre än kortet.

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg! Riktigt bra pysselinspiration till mig och ska skicka vidare den till min mamma för att "sno" mattelänkarna :)

  SvaraRadera
 2. Kan jag så bara inspirera en person blir jag lycklig! Tack för din kommentar!
  /git

  SvaraRadera
 3. Tror jag ska göra något likanande i tack-kort! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.