5 nov. 2011

Charmiga små strutar

Små och söta strutar av vackert papper.Klipp ut kvadrater ur papper med olika mönster. Till mina strutar använde jag kvadrater som vara 10x10 cm. Forma en strut av kvadraten och limma skarven.

Klipp sedan ut kvadrater ur silkespapper. Dessa kvadraterna ska vara 5 cm större än de första. Rulla silkespappret till en rulle och knip ihop längst ner. För ner dessa i strutarna. Fyll i godis eller något annat trevligt och knyt sedan ihop silkespappret med en liten bit snöre eller garn.

3 kommentarer:

 1. varifrån är pappret? =)

  SvaraRadera
 2. Jaa du.... :) Från lådan med restpapper!

  Det närmsta har jag nog köpt från Panduro någon gång. De två bakre har jag för mig fanns med i "Stora julboken" för något år sedan. Men jag är inte säker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar också handla på panduro

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.