1 jan. 2012

Gott nytt pysselår

Jag hoppas 2012 blir lika pyssligt som 2011. Nu är eget skapande inne igen - inte bara för barnen. Det tycker jag är jättekul.

2011 var ett viktigt år för Skapligt Enkelt. Dels firade sidan 10-årsjubiléum (fast det kom jag inte på förrän det bara var ett par dagar kvar på året) dels gjorde jag en helomvändning och gjorde om sidan till en blogg och det är jag jätteglad för. Jag var riktigt trött på den gamla sidan. Något behövde hända och det gjorde det. Skapligt Enkelt har blivit mer besökt än någonsin och jag fick tillbaka pysselsuget. Responsen från er läsare ökade från nästan ingenting till massor och det tycker jag är så roligt. Det blev liv i Skapligt Enkelt igen.

Vad har jag för tankar för 2012?

Självklart ska jag fylla på med fler pysseltips. Jag har ett 20-tal som ligger och väntar. Det är en del vår och påskpyssel, men också mer matte-pyssel.

Mattepyssel och spel är något jag ska försöka hinna med mer under året. Matte är så kul.


Jag tänkte också hitta andra intressanta sidor att tipsa om. Sidor som inspirerar till kreativitet och skapande. Har du en sådan får du gärna höra av dig.

Sedan hade jag tänkt dra igång fler tävlingar. Jag har några idéer, men vi får väl se :)

Vad skulle du vilja se mer av här? Alla tips är välkomna.

Med önskan om ett riktigt gott 2012

Git

8 kommentarer:

 1. Hej Följer din blogg med glädje. Har älskat att pyssla sedan jag var liten och har nu en dotter på två som är på gång in i pysselvärlden på riktigt. Under 2011 skapade jag en egen pysselblogg med pyssel till, med och av barn. Kolla in om du vill. Jag har lång väg kvar innan jag blir lika duktig som dig men jag har ju bara börjat.
  Med önskan om ett pyssligt 2012, Ulrika http://barnsligtkul.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Grattis till - wow - ditt 10 årsjubileum!! =)
  Nu har du gjort en till sak som jag direkt känner att jag vill testa med min dotter här hemma. Åh vad glad hon kommer att bli när hon ser den fina trollsländan.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset Ulis!

  Nette - tack! Här är beskrivningen:
  http://skapligtenkelt.blogspot.com/2011/06/trollslanda.html

  SvaraRadera
 4. hej! jag är en pysseltjej på 10 år.
  jag har själv en pysselblogg (slut på pyssel ideer :( )
  bloggen: http://pysselhyss.bloggo.nu/
  hoppas att jag får ta lite av dina ideer...??

  skapligt enkelt=supper bra!!

  SvaraRadera
 5. Idéer får man alltid låna. Bara man använder sin egen text och sina egna bilder.

  SvaraRadera
 6. Roligt att läsa om dina mål för året. Hoppas 2012 blir riktigt kreativt!

  SvaraRadera
 7. Använder din blogg som inspiration både på arbetet (som lärare) och som mamma till en pysselintresserad tjej. Tycker absolut att du ska fortsätta med lite mattetips varvat med pysseltipsen!

  SvaraRadera
 8. Hej! Hittade din blogg när jag sökte runt på skapande. Själv har jag en blogg med pysselidéer och papperstryck att skriva ut på http://justgocreative.blogspot.com/

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.