31 aug. 2012

Zentanglade duktyngderNär jag fastnar i något, så fastnar jag ordentligt. Zentanglandet är en sådan sak. Plötsligt såg jag möjliga zentangelytor lite överallt. Jag hittade t ex duktyngder av sten på Tiger. De dekorerade jag med en permanent CD-penna. Man behöver ju inte zentangla om man inte vill det. Det går ju att dekorera på andra sätt...


2 kommentarer:

  1. Så fina de blev och vilken bra idé!
    Titta gärna in på min blogg där jag länkat till din. Du får gärna ansluta dig och komma med kommentarer. Kram Anne

    SvaraRadera
  2. Jo fast är jag med :-) Har även jag från min sida hänvisat till din, där ser man bl.a. hur jag zentanglat på rödmålade stenar som senare lackerades, jättefint! Titta gärna in nenne-enarmadbandit.blogspot.ch
    Tack för en fin sida! Kram jea

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.