18 feb. 2013

Godis-sushi

Egentligen är en beskrivning helt överflödig - bilderna talar för sig själv.  Det är bara att fantisera ihop egna kombinationer. Det jag själv upptäckte var att marshmallows var bra att ha i botten eftersom de är så mjuka. Två sega bitar blir lite för mycket i munnen!

Efteråt kom jag på att det hade varit ännu roligare med fiskformade godisar....


6 kommentarer:

 1. Äntligen en sushi som jag garanterat kommer tycka om :D

  SvaraRadera
 2. Måste prova det ser så himla gott ut! Har också en blogg!

  SvaraRadera
 3. jätekul idé! men hur får du remmarna att sitta ihop på botten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De var lite kladdiga, så jag bara tryckte ihop dem. Kan tänka mig att man kan fukta med lite vatten om det skulle behövas.

   Radera
  2. ok, tack så mycket!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.