12 apr. 2013

Tredelade vikkort

 Här är ett annorlunda sätt att vika och dekorera kort.


Vik pappret i tre delar. (Utgår du från ett A4 så blir varje del ca 9 cm). Skulle det bli en bit utanför, så bara klipp bort den. Klipp sedan snett från ena kanten till andra kanten. Det behöver inte vara speciellt rakt.

Vik ihop kortet och dekorera längs kanten. Till det gula kortet ritade jag blommor och blad på ett separat papper. Dessa målade jag med akvarellfärg och klippte ut. Sedan limmade jag dem längs kanten:
Till det lika kortet använde jag färdiga blommor avsedda för scrapbooking. Dessa blommor fästes med små påsklämmor.

Det gula kortet dekorerade och skrev jag med små detaljer ritade med svart penna. På det lila kortet gjorde jag text och dekorationer med vit färg på pensel.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Du har en väldigt fin blogg och en hel del pyssel på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Pyssel Platsen. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://pysselplatsen.blogspot.com.

    Ha en bra dag!
    Pyssel Platsen

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.