13 juli 2016

Tävla om kalasböcker!

Jag har fått två signerade exemplar av den härliga boken Kreativa Karins kalas för barn av "Kreativa Karin". Jag tror att de skulle passa någon av er som följer Skapligt Enkelt.

Skulle du vilja ha en av böckerna?

Antingen skriver du ett mail till skapligtenkelt@gmail.com eller så skriver du en kommentar här på bloggen. Berätta varför du vill ha boken och vilken e-postadress jag kan nå dig på. Av er som skickar in svar väljer jag ut två vinnare som får en bok var. Jag vill ha ditt svar senast den 31/7.5 kommentarer:

 1. Min son älskar att pyssla 😊 Så skulle gärna ha din fina bok 💕

  SvaraRadera
 2. Jag har i snart 7 år undvikit färdiga kalaskoncept på busfabriken och liknande, men med åren har det blivit svårare är det att komma på kul saker att göra hemma/i trädgården. Jag vill dock inte ge efter för de färdiga kalaskoncepten och skulle gärna haft denna bok för inspiration. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har två barn 4 och 7 år gamla, som båda älskar att pyssla och bjuda på kalas. En kalasbok vore toppen så vi tillsammans kan inspireras till kalaspyssel!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Bästa boken för kalas, bus och massor av mys! Perfekt för stora och små, bästa idéerna vi kan få. Underbart med tips och massa kul, alla våra kalas mellan midsommar och jul. Toppen överraskning mitt i sommarlovet till barnen vore detta, hoppas vinstlotten denna gång sätta!

  Ha en fortsatt fin sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 5. Både jag och dottern älskar att pyssla och snart är det dax för första kalaset för kompisarna hemma. Hade varit skoj att pyssla lite tillsammans inför det.
  Anette (adersjo@hotmail.com )

  SvaraRadera