5 jan. 2018

Tävla om pysselböcker!



Jag har fått två exemplar av Kreativa Karins Pyssel - Året runt. De vill jag dela ut till någon och jag tycker att det är så kul med överrasningar. Vem tycker du ska få en bok som en överraskning i brevlådan?

Skicka ditt förslag med motivering till skapligtenkelt@gmail.com eller lägg det som en kommentar här nere, senast 12 januari 2017, så väljer jag ut två stycken som får en bok var.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna meddelas inom kort.

8 kommentarer:

 1. Hej! Den ger jag gärna till min dotter med familj och 3 barn. Hon är förskollärare och många gånger så hamnar det där på skolan sen, när barnen först provat på de olika sätten att använda materialet på. Maud Lindberg maude@tyfonmail.se

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag skulle så gärna vilja ge boken till mina brorsbarn, de älskar pyssel! Med dagens datoriserade samhälle så är det lyx att få bläddra i en bok :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag skulle gärna vilja ge boken till mitt jobb, Bullerbyns förskola! Perfekt med lite pysseltips till barngrupperna. :) /Cajsa
  cajsa.ornborn@cforetaget.se

  SvaraRadera
 4. Hej. Ger den gärna till frödinge skolas fritids där barnen älskar att PYSSLA. Hälsningar Karin, kk22ci@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag skulle vilja behålla boken själv. Då jag leder en målar- och skaparcirkel för vuxna funktionsnedsatta. Jag har hämtat mycket inspiration till cirkeln från Skapligt enkelt :) Eva
  e.johdet@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag vill gärna ge den fina boken till mitt äldsta barnbarn Kalle 9 år, även kallad Pyssel-Kalle. När han är här och jag frågar vad han vill göra är oftast svaret att han vill pyssla. Han brukar hämta tips från Youtube och bloggar men en egen bok att titta i och inspireras av vore toppen!
  Hälsningar Kalles mormor Pia

  pianilsson14@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Om jag vinner vill jag ge boken till min dotter. Hon pysslar med det mesta och har mycket idéer men lite extra inspiration skulle hon uppskatta.
  Hälsningar, Åsa

  SvaraRadera
 8. Vill gärna att Mina barnbarn får en sån bok.

  SvaraRadera